KAN IK MET EEN ROESTVRIJSTALEN ARMBAND ZWEMMEN?

Kan ik zwemmen met mijn roestvrijstalen armband?

 

Het antwoord is hoogstwaarschijnlijk ja, maar er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Roestvrij staal is een duurzaam metaal dat bestand is tegen blootstelling aan water en gechloreerde zwembaden. Het is echter belangrijk om te onthouden dat alle metalen na verloop van tijd kunnen aantasten bij blootstelling aan water en chemicaliën. Dit betekent dat je armband na verloop van tijd van kleur kan veranderen als je er regelmatig mee zwemt.

 

Als je toch besluit met je armband te zwemmen, raden we je aan hem af te doen voordat je in het zwembad of de oceaan duikt. Als je in het water duikt, kan je armband losraken en mogelijk afvallen. We raden ook aan warme baden en sauna's te vermijden, omdat de hitte het metaal kan beschadigen.

 

Spoel je armband na het zwemmen af met zoet water om chloor of zout water, dat aanslag kan veroorzaken, te verwijderen. Droog je armband volledig af voordat je hem op een koele, droge plaats opbergt.

 Kan Ik Met Een Roestvrijstalen Armband Zwemmen?
 

Conclusie

 

Dus, kun je zwemmen met een roestvrijstalen armband? Het antwoord is ja, maar er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Roestvrij staal is een duurzaam metaal dat bestand is tegen blootstelling aan water en gechloreerde zwembaden; maar alle metalen kunnen na verloop van tijd aanslaan bij blootstelling aan water en chemicaliën. Dit betekent dat je armband na verloop van tijd van kleur kan veranderen als je er regelmatig mee zwemt.

Als je toch besluit met je stainless steel sieraden te zwemmen, raden we je aan hem af te doen voordat je in het zwembad of de oceaan duikt, en hete baden en sauna's te vermijden, omdat de hitte het metaal kan beschadigen. Spoel je armband na het zwemmen af met zoet water om chloor of zout water dat aanslag kan veroorzaken te verwijderen en droog je armband volledig af voordat je hem op een koele, droge plaats opbergt.

Armbanden