Bestel 4 bedels en ontvang 1 gratis

De opkomst van mannenoorbellen:

De opkomst van mannenoorbellen:

Een beginnersgids voor mannenoorbellen



Vroeger werden oorbellen voor mannen meestal gezien als een teken van rebellie of als uitdrukking van iemands unieke stijl. De laatste jaren zijn oorbellen voor mannen echter steeds meer mainstream geworden. Of je nu een modestatement wilt maken of gewoon een beetje persoonlijkheid aan je look wilt toevoegen, er zijn een paar dingen die je moet weten voordat je gaat winkelen voor herenoorbellen. In deze beginnersgids behandelen we alles van de verschillende soorten oorbellen die verkrijgbaar zijn tot de beste manier om je nieuwe sieraden te onderhouden.

Alles over Mannen oorbellen

De verschillende soorten herenoorbellen

Een van de eerste dingen die je moet beslissen bij het winkelen voor herenoorbellen is welk type oorbel je wilt. De meest voorkomende soorten oorbellen die heren dragen zijn studs of oorringen ook wel creolen genoemd.

Stud oorbellen zijn het eenvoudigste type oorbel, en ze zijn voorzien van een pin die je door je oorgaatje steekt . oorringen zijn precies wat ze klinken - een ring van metaal die door je oor piercing gaat en aan de achterkant dicht klikt. 


De juiste stijl voor jou kiezen


Natuurlijk, als je eenmaal besloten hebt welk type oorbel je wilt, moet je je keuze nog verder beperken door een stijl te kiezen die bij je persoonlijke smaak past. Wil je iets klassieks of trendy? Eenvoudig of opzichtig? De beste manier om erachter te komen welke stijl bij je past is door een paar verschillende paren bij je oorgaatje te houden en te kijken hoe ze bij je bestaande garderobe staan

 


Zorg voor je oorbellen

Als je eenmaal het perfecte paar oorbellen hebt gevonden, is het belangrijk om te weten hoe je ze goed verzorgt, zodat ze nog jaren meegaan. De eerste stap is om je oorbellen altijd te verwijderen voordat je gaat douchen of zwemmen.

Water kan metalen na verloop van tijd aantasten en verzwakken, dus het is het beste om te voorkomen dat je oorbellen nat worden als dat mogelijk is
Als je je oorbellen niet draagt, is het belangrijk ze op te bergen op een veilige plek waar ze niet beschadigd raken of verloren gaan.

Een sieradendoosje of zakje is ideaal. Je moet ook voorzichtig zijn bij het schoonmaken van je oren - gebruik een zacht doekje of wattenstaafje in plaats van hardere voorwerpen zoals een pincet, omdat die zowel je huid als je sieraden kunnen beschadigen. Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je ervoor zorgen dat je herenoorbellen er jarenlang op hun best blijven uitzien!

 

Oorbellen voor mannen zijn niet langer alleen voor rebellen en trendsetters - tegenwoordig kan iedereen een paar stijlvolle studs of hoepels rocken. Of je nu op zoek bent naar je eerste paar oorbellen of naar wat variatie in je sieradencollectie, deze gids helpt je om het perfecte paar herenoorbellen voor elke gelegenheid te vinden.

Bij Aramat Jewels hebben we een ruime keuze in oorbellen voor heren, ga jij voor die stoere zwarte oorbellen of vind jij oorbellen met steen helemaal te gek bij Aramat Jewels vindt je een ruime keuze in mannenoorbellen van staal , titanium of zilver. Bestel jouw perfecte paar 24/7 online en laat ze gratis thuisbezorgen.


laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Onze laatste blogs

Wil jij iets weten over bepaalde sieraden materialen ?Bekijk onze sieradenwiki en lees alles wat je wil weten

Wat voor sieraad zoek je?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle acties en trends in sieradenland!