Alles Over De Industrial Piercing

Wat is een Industrial Piercing?

Introductie

Welkom bij deze blogpost! Ben je bekend met oorbellen zoals de Industrial piercing? Zo niet, geen zorgen! We gaan vandaag dieper in op wat een Industrial piercing precies inhoudt, welke materialen vaak worden gebruikt, en hoe je deze het beste kunt onderhouden. Blijf vooral lezen voor meer informatie!

Wat houdt het precies in?

Een Industrial piercing is een specifiek soort oorbel. Wat deze piercing uniek maakt, is dat het bestaat uit twee piercings die verbonden zijn door één recht staafje, meestal een barbell. Dit zorgt voor een stoere en eigenzinnige uitstraling!

Materialen en opties

Wat Is Een Industrial Piercing

Het staafje van een Industrial piercing kan gemaakt zijn van verschillende materialen, waarbij titanium en chirurgisch staal de meest populaire keuzes zijn. Beide zijn veilig, maar titanium wordt vaak aanbevolen voor mensen met een gevoelige huid.

Onderhoud en verzorging

Nadat je meer te weten bent gekomen over de piercing en de materialen, is het belangrijk om te weten hoe je deze moet verzorgen. Net als andere oorbellen heeft een Industrial piercing regelmatig onderhoud nodig voor een goede genezing. Reinig de piercing dagelijks met een milde zeep en spoel goed af met water om infecties te voorkomen.

Afrondende gedachten en tips

Als je geïnteresseerd bent in een Industrial piercing, raden we je aan om naar een professionele piercer te gaan voor het beste resultaat.