Welke oorbellen bij een nikkelallergie ?

Welke oorbellen bij een nikkelallergie ?

 

Iedereen die een nikkelallergie heeft weet hoe moeilijk het kan zijn om sieraden te vinden die zowel stijlvol als veilig te dragen zijn. Nikkel is een metaal dat vaak gebruikt wordt in sieraden, dus is het belangrijk om te weten welke materialen je moet vermijden.

Gelukkig zijn er een aantal verschillende opties die sterk zijn en bij de meeste juwelierszaken te vinden zijn. In deze blogpost bespreken we enkele van de beste oorbellen voor mensen met een nikkelallergie.De beste oorbellen voor mensen met een nikkelallergie


Er zijn een aantal verschillende materialen die veilig zijn voor mensen met een nikkelallergie. Enkele van de beste opties zijn

Acryl- Deze oorbellen zijn gemaakt van een plastic materiaal dat sterk en hypoallergeen is. Acryl oorbellen met stalen pinnetje zijn er in verschillende kleuren en stijlen, zodat je zeker een paar vindt dat bij je smaak past.


Titanium- Titanium is een populaire keuze voor mensen met een metaalallergie, omdat het sterk is en geen nikkel bevat. Titanium oorbellen zijn er in verschillende stijlen, waaronder studs en hoepels


Goud- Goud is een klassieke keuze voor oorbellen, maar het kan duur zijn. Als je een goudallergie hebt, zijn er nu opties beschikbaar die verguld zijn of gemaakt zijn met goudgevulde draad. Deze opties geven het uiterlijk van echt goud zonder het risico van een allergische reactie.


Zilver- Zilver is een andere klassieke keuze voor oorbellen, maar het kan ook duur zijn. Als je een zilverallergie hebt, zijn er nu opties beschikbaar die verzilverd zijn of gemaakt met zilvergevulde draad. Deze opties geven het uiterlijk van echt zilver zonder het risico van een allergische reactie op nikkel.


Welke Oorbellen Bij Een Nikkelallergie ?

Zoals je ziet zijn er een aantal verschillende materialen die veilig zijn voor mensen met een nikkelallergie om te dragen. Acryl, titanium, goud en zilver zijn allemaal goede keuzes voor mensen die stijlvolle en modieuze oorbellen willen zonder het risico van een allergische reactie.

AcrylNikkelallergieOorbellenTitaniumZilver